Bruce Willis New York-ban vett új luxuslakást - Egy igazi üvegpalotát

Bruce Willis Emma Heming-Willis luxuslakás New York sztár lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis nem rég adott túl a Central Parkra néző, kétszintes lakásán, mely több mint 17 millió dollárért lett meghirdetve. A színész és felesége azonban nem maradt tétlen, hamar új New York-i ingatlan után néztek, melyre idén február 15-én rá is találtak.

Willis és Emma Heming egy fele akkora, ám jóval patinásabb lakás mellett döntöttek. A 284 négyzetméteres, 3,2 méter belmagasságú új otthonuk 7,9 millió dollárba került. Ne gondold azonban, hogy a sztárpár leadott volna igényeiből. Ez a luxuslakás 4 hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával rendelkezik, ám, ami az igazi vonzerejét adja, az maga a szerkezete: napfényes üvegépület.

Willis és Emma Heming új otthona egy 284 négyzetméteres, 3,2 méter belmagasságú lakás, ami 7,9 millió dollárt kóstál Forrás: Douglas Elliman Real Estate

A lakás diófa padlója és szintén diófa falbetétei, beépített szekrényei egyszerre teszik stílusossá és otthonossá. Ez a szín remek kontrasztot biztosít, az egyébként tiszta üveg felületekkel. A lakáshoz egy hatalmas terasz is tartozik.

A konyha egyik fala ugyan a padlótól a mennyezetig érő ablak, ám a többi részen a már említett meleg fa, valamint a hűvösebb króm és márvány uralkodik. Letisztult, elegáns és praktikus helyiség.

Minden háló saját fürdőszobával és lélegzetelállító panorámával rendelkezik. A főháló ugyanakkor nem csak nagyobb, de saját gardróbszobával bír.

Az épületben személyzet, saját étterem, gyermekjátszó, média-, billiárd- és játékterem, valamint fitnesz-központ, gyógyfürdő és egy nagy úszómedence is található.

Nézd meg a lakás többi részét is!Forrás: Douglas Elliman Real Estatehttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180309-bruce-willis-es-emma-heming-new-york-ban-vett-uj-lakast-egy-igazi-uvegpalotat.htmlmiddleoff960640
Álomotthonok – Ház a domboldalonhttp://www.life.hu/otthon/20180307-alomotthonok-haz-a-domboldalon-magyarorszag.htmlAmikor valaki építkezésbe kezd, nagyon nehéz maga elé képzelnie, hogy milyen lesz kívülről a háza. Ám ami ennél is nehezebb, az a belső terek látatlanban történő kialakítása. A belsőépítészet messze túlmutat a berendezési tárgyakon; hol legyen elválasztó fal, kapcsoló, milyen szerelvényekre lesz szükség... stb. Most egy ilyen tervezési folyamatba adunk bepillantást, és természetesen megmutatjuk a lenyűgöző végeredményt is. Egy hazai szépség következik. OtthonOrigoA ház, ami kevesebb mint 20 négyzetméter, mégis tágas – Maximális helykihasználáshttp://www.life.hu/otthon/20180301-kevesebb-mint-20-negyzetmeter-megis-tagas-a-maximalis-helykihasznalas-haz.htmlAna White egy 19 négyzetméter alapterületű és 4 méter belmagasságú pótkocsit alakított át, hogy keze alatt egy csodálatos, ám igen apró alaszkai házzá alakuljon. A kis férőhely, bizony remek lehetőségeket kínált, hogy új megoldásokat fedezhessen fel, a helykihasználás jegyében. OtthonOrigoÁlomotthonok – Egy budapesti kertvárosi ház besárgulásahttp://www.life.hu/otthon/20180222-alomotthonok-egy-budapesti-kertvarosi-haz-lakberendezes.htmlSzabó Ildikó lakberendező rendszeresen bemutatja legérdekesebb és szívéhez legközelebb álló munkáit a Life.hu olvasóinak. Korábban már olvashattál nálunk egy olyan lakásról, mely színeit egy tapéta határozta meg. Most Ildikó egy hasonló álomotthont hozott. Otthon--A híres énekesnő, Adele eladja luxus vidéki házáthttp://www.life.hu/otthon/20180215-a-hires-enekesno-adele-eladja-luxus-hazat.htmlAdele saját használatra vásárolta meg anno a házat, de 2011 és 2012 között bérbe is adta, havi több mint 5 millió forintért. Az énekesnő számára - aki naponta 49 millió forintot keres -, ez potom összegnek tűnhet. Lehetséges, hogy végül ezért döntött úgy, hogy inkább végleg megszabadul tőle, bár a Londonba költözése is közrejátszhatott ebben. Otthon--Álomotthonok – A törökbálinti Tükörhegy-ház színjátszó fényeihttp://www.life.hu/otthon/20180107-alomotthonok-egy-torokbalinti-haz-szabo-ildiko-lakberendezo-munkaja.htmlImádunk külföldi álomotthonokat bemutatni, hiszen távoliságukban egyfajta romantika is rejlik. Ám nem feledkezünk meg a hazai mesés házakról sem. Nem csupán építészeti és belsőépítészeti remekeket hozunk hétről hétre, hanem az emberek többsége számára legelérhetőbb átalakításra, a lakberendezésre is kellő figyelmet fordítunk. Otthon--Halle Berry, Oscar-díjas hollywoodi színésznő otthona eladó http://www.life.hu/otthon/20180111-halle-berry-oscar-dijas-hollywoodi-szineszno-eladja-a-hazat.htmlAz amerikai színésznő régen még hajléktalanszállón is lakott, de ezt az időszakot már rég maga mögött hagyta. Jól látszik ez abból is, hogy a Csendes-óceánra néző álomotthonát hihetetlen, 3,79 millió dollárért árulja. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.