Sztárok, akiknek meghalt a gyermekük

halál Prince öngyilkos szülő Mike Tyson öngyilkosság sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szülő számára nem létezik nagyobb tragédia, mint amikor saját gyermekét kell eltemetnie. Ez minden esetben szörnyű és szinte felfoghatatlan tragédia, legyen szó születési-rendellenességről, kábítószer-túladagolásról, balesetről, vagy épp öngyilkosságról. A sors néha kegyetlen, ezt pedig több sztár is kénytelen volt már megtapasztalni.

Mike Tyson (1966-)

A híres ökölvívó, aki egyszer kiharapott egy darabot egy ellenfele füléből, hétéves fiát, Miguelt veszítette el. 2009. május 25-én, egy futópad zsinórjába gabalyodva talált rá négy éves húga, sajnos már túl későn. A kisfiú megfulladt.

Mike Tyson fia, Miguel a futópad zsinórjától fulladt meg Forrás: Getty Images

Charlie Chaplin (1889-1977)

A némafilmek sztárja két gyermekét is eltemette. Norman Spencer Chaplin 1919-ben halt meg, három nappal a születése után. Másik fia 1968-ban, 42 éves korában halt meg, a tüdejébe kerülő vérrög miatt. Apja nem vett részt a temetésén. Chaplinnek négy házasságából egyébként összesen 11 gyermeke született.

Charlie Chaplin fia, Charles Spencer Chaplin Jr. halálát egy vérrög okozta Forrás: Getty Images, Wikipedia

Paul Newman (1925-2008)

Fia, Scott, kábítószer-túladagolásban halt meg 1978. november 20-án, 28 évesen.

Paul Newman fia, Scott kábítószer-túladagolásban halt meg Forrás: AFP, YouTube

Keanu Reeves (1964-)

A színész és barátnője, Jennifer Syme szörnyű dolgot éltek át 1999-ben. Kislányuk, Ava halva született. 18 hónappal később, Reevesnek egy másik tragédiával is szembe kellett néznie, Jennifer ugyanis egy autóbalesetben meghalt.

Keanu Reeves kislánya halva született Forrás: Getty Images

Marlon Brando (1924-2004)

Lánya, Cheyenne Brando 1995-ben öngyilkos lett, felakasztotta magát. Csupán 25 éves volt.

Marlon Brando lánya saját kezével vetett véget az életének Forrás: AFP

Anna Nicole Smith (1967-2007)

Az amerikai szexszimbólum élete, aki 63 évvel idősebb milliárdos férjéről „híresült el", tragikus véget ért. 2006. szeptember 10-én fia, a 20 éves Daniel zoloft, lexapro és metadon túladagolásban meghalt. Édesanyja 6 hónappal később követte őt, 2007. február 8-án, gyógyszermérgezésben halt meg.

Anna Nicole Smith fia szintén drogtúladagolásban halt meg Forrás: Getty Images/Gregg DeGuire

Prince (1958 – 2016)

Az énekes egyetlen gyermeke, első feleségétől, a nála 16 évvel fiatalabb Mayte Garcia-tól született. A kis Amiir Gregory Nelsonnak sajnos esélye sem volt, Pfeiffer-szindrómával született. Teste teljesen el volt torzulva, és csupán 6 napig élt.

Prince fia születése utána nem sokkal hunyt el Forrás: Getty Images

Anthony Quinn (1915-2001)

A kétszeres Oscar-díjas színész két éves fia, Christopher 1941-ben egy szörnyű baleset során belefulladt egy tóba. Ugyanebben az évben született meg Christina, Quinn második gyermeke, majd őt további 8 követte. A színészlegendának összesen három felesége volt.

Anthony Quinn két éves fia vízbe fulladt Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.