Meghan Markle és Harry herceg arcképével díszített fürdődressz is kapható már

Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein -
Erzsébet királynő Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg fürdődressz fürdőruha Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének közeledtével számos ajándéktárgyat a piacra dobtak, melyek a pár arcképe díszelgett, ám most valószínűleg megtaláltuk a legmeglepőbbet. A királyi család arcképét már a strandon is magunkon hordhatjuk.

Nemcsak a friss házasok, Harry herceg és Meghan Markle arcképével készítenek fürdőruhát, hanem a királyi család más tagjainak arcát megmutató öltözékben is pózolhatunk a strandon. Készül ugyanis fürdődressz Erzsébet királynő, Katalin hercegné és Vilmos herceg arcképével is.

Azt is tudni lehet, hogy a fürdőruhák 28 fontba, azaz nagyjából 10 ezer forintba kerülnek. Valljuk be, első ránézésre döbbenetes a látvány. Talán másodikra is.

Harry és Meghan már fürdőruháról is visszaköszön ránk Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Aki az idősebb korosztály képviseli, viselheti Erzsébet királynőt is Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Vilmos herceg fürdőruhán Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Katalin hercegné sem maradhatott ki Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Bags Of Love/ Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.