Megvásárolható a Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén osztogatott ajándékcsomag

esküvő eBay Meghan Markle ajándék licit Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja volt a ceremónia, de máris az interneten árulják azokat az ajándékcsomagokat, amelyeket a szerencsés meghívottak kaptak Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén.

Szombaton mondta ki a boldogító igent egymásnak Harry herceg és Meghan Markle. Ha valaki nem volt olyan szerencsés, hogy a meghívottak közé tartozhatott, most egy kicsit mégis úgy érezheti, mintha ott lett volna a nagy napon, ugyanis bárki megvásárolhatja azt az ajándékcsomagot, amit a jelenlévők kaptak.

Egy pár hirdette meg az eBayen azt a táskát, amely a hercegi pár keresztnevének kezdőbetűit és a dátumot, valamint a helyszínt tartalmazza. A csomagban található egy hűtőmágnes, egy keksz, egy csokoládéból készült érme és egy fél literes ásványvíz. Utóbbi azonban fel lett bontva, írja a hirdető, ugyanis a hőségben szükségük volt folyadékra.

Licitálni még 6 napig lehet a csomagra, a kezdő ár 181 ezer forint.

Ezt kapták a vendégek Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén Forrás: eBay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.