Kiderült, hogy szólítja Meghan Markle a királynőt

<strong>Forrás: AFP/Jim Clarke</strong> -
Sussex hercegnéje II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle megszólítás sussexi hercegné
Nemrégiben házasodott be az angol királyi családba az amerikai színésznő, Meghan Markle, a legfrissebb fotók szerint pedig már egyre bennsőségesebb kapcsolatot ápol II. Erzsébet királynővel. Most pedig az is kiderült, hogyan szólítja a királynőt a hercegné.

Sussex újdonsült hercegnéje, Meghan Markle-t nemrégiben fotózták együtt a királynővel, úgy tűnik, kapcsolatuk egyre közvetlenebbb, most pedig az is kiderült, hogyan szólítja II. Erzsébetet.

A Dailymail cikke szerint a hivatalos megszólítás egyelőre még a Fenség. Ingrid Seward, a Majesty magazin főszerkesztője szerint később majd következhet a Ma'am, azaz a Hölgyem megszólítás.

II. Erzsébet és Meghan Markle Forrás: AFP/Jim Clarke

Ha igazán megkedveli a királynő, akár úgy is szólíthatja majd, mint Diana hercegné, azaz családi eseményeken Mamának.

Az is kiderül egyébként a cikkből, hogy a legközelebbi családtagok és barátok Lillibetnek szólítják II. Erzsébetet.

Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Tóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-szabo-zsofi-megmutatta-szules-utani-alakjat-furdoruhaban.htmlElőször vitte strandra kisfiát, Mendelt Szabó Zsófi. A pancsolás közben pedig megmutatta, hogy szülés után is nagyszerűen néz ki. TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánnihttp://www.life.hu/sztarok/20180615-liptai-claudia-a-legjobb-emberhez-ment-hozza-pataki-adam-tud-vele-banni.htmlLiptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.