Visszatér a TV2-re Tatár Csilla

TV2 tévé Tatár Csilla visszatérés műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre kevesen számítottak: visszatér a TV2-re Tatár Csilla.

Hamarosan indul a TV2 Csak show és más semmi című műsora, amelynek egyik szereplője Tatár Csilla lesz. A műsorvezető, aki négy évvel ezelőtt mondott fel a csatornánál, a közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzést is írt, amelyben kifejti, mennyire izgatott az új feladat miatt.

Először a szülőszobán éreztem azt, hogy bármire képes vagyok, aztán másodjára akkor, amikor idén tavasszal befutottam a célba, életem első félmaratonján. Remélem, ősszel sem hagy el az erőm és a kitartásom. Ez az első olyan felkérés, amire örömmel mondtam igent, nem véletlenül. Imádom ezt a műsorformátumot és nagyon remélem, hogy Ti is szeretni fogjátok! Ez egy igazi komfortzóna átlépés lesz nekem, hiszen eddig a színpadon csak és kizárólag műsort vezettem, a stúdióban és a forgatásokon pedig interjúkat készítettem. Most pedig egy igazi versenyautóval száguldok a cél felé!"

Tatár Csilla hozzátette, nem csak a TV2-n lesz látható, az MTVA-nál is kapott munkát, de erről egyelőre nem árult el részleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.