Köllő Babett maradandó sérülést szenvedett a Csak show és más semmi alatt

TV2 Köllő Babett Csak show és más semmi sérülés maradandó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki beleadott apait-anyait a Csak show és más semmiben előadott produkcióiba, többen meg is sérültek a próbák alatt. Ennek ellenére mindenki kiválóan teljesítette a feladatokat, de nem múlnak el nyom nélkül az elmúlt hetek megpróbáltatásai: Köllő Babett már sosem lesz a régi.

Köllő Babett a többi versenyzőhöz hasonlóan mindent beleadott a Csak show és más semmi műsorában előadott produkcióiba, ennek meg is lett az eredménye. A luxusfeleség ugyanis a kemény próbák alatt többször megsérült, és bizony érte olyan baleset is, ami után már soha nem lesz ugyanolyan. A lábficama elmúlik, de a nyakát nem tudja rendesen mozgatni, habár ebből semmi nem látszott a színpadon.

Köllő Babett már sosem lesz a régi Forrás: TV2

Szerintem nincs olyan porcikám, ami ne fájna. Inkább az a kérdés, hogy mikor melyik fájdalmam erősebb. Kutya kemény volt ez a tíz hét, még ha imádtam is minden percét! De lássuk be, a döntőbe már egy teljesen leharcolt csapat érkezett, levitézlett hősök küzdöttek meg egymással” – mondta a Ripostnak Babett. „

a doki szerint ez a probléma megmarad, még ha tornával igyekszem is megnyújtani az inakat.

Vastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát: interjú a győztessel


Vastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát. Az énekes a Life.hu riporterének arról mesélt, milyen élményeket adott és tapasztalatokat hozott számára a verseny. Itt megnézheted az interjút!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.