Meghan Markle nővére szerint a hercegné lesz a hibás, ha apjuk meghal

Forrás: Getty Images -
halál Sussex hercegnéje Samantha Markle királyi család Thomas Markle Meghan Markle felelős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samantha Markle, Sussex hercegnéjének nővére ismét mérges posztokat tett közzé közösségi oldalán. Azt állítja, ha apjuk, Thomas Markle meghal, azért húga lesz a felelős. 

Már az sem titok, hogy Samantha Markle, Meghan Markle nővére lejárató könyvet készül írni Sussex újdonsült hercegnéjéről, aminek már a címét is megváltoztatta egyszer, de közösségi oldalán is folyamatosan arról posztol, mennyire ki nem állhatja húgát.

Nem tudni, hogy Meghan Markle látta-e az üzenetet Forrás: Getty Images

Most éppen annak adott hangot, hogy ha apujuk, Thomas Markle meghal, azért Meghan lesz a felelős. Thomas Markle ugyanis a napokban azt nyilatkozta, hogy addig folytatja a nyilvános szerepléseket, amíg lánya nem áll vele szóba. Samantha Markle szerint húga hiába folytatja a humanitárius akcióit, inkább a saját apjukkal kellene emberségesebbnek lennie.

"Ha az apánk meghal, az a te lelkeden szárad majd, Meg" - idézte Samantha Markle szavait a Dailymail.

Nem tudni, hogy Sussex hercegnéje látta-e az üzenetet, hiszen mióta csatlakozott a királyi családhoz, megszüntette az összes közösségi médiás aktivitását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.