Szerelmespárok a filmvásznon, akik igazából gyűlölték egymást: Ryan Gosling és Rachel McAdams sem jöttek ki

Forrás: giphy.com -
Nagy Ervin Ryan Gosling szerelmespár film színész Ubrankovics Júlia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ubrankovics Júlia A Tanár című sorozatban nyújtott alakításával nem voltak megelégedve, ezért távoznia kellett, ráadásul Nagy Ervin sem tudott vele úgy együtt játszani, hogy az „elvigyen egy sorozatot", ami nagy baj, hiszen gyengéd érzelmeket tápláltak karaktereik egymás iránt. Nem ez az első eset, hogy két együtt játszó színész nem jön ki egymással annyira. Íme, öt hollywoodi színészpár, akik szerelmespárt alakítottak, pedig valójába utálták egymást, nekik mégis sikerült megoldani úgy, hogy ebből semmi ne látszódjon a filmvásznon, és színészcserére sem volt szükség.

Ryan Gosling és Rachel McAdams

Ryan Gosling és Rachel McAdams Forrás: giphy.com

A Szerelmünk lapjai nagyon sokaknak csalt könnyeket a szemébe, köszönhetően Ryan Gosling és Rachel McAdams alakításának is, pedig nem volt egyszerű számukra a közös munka. Egyáltalán nem jöttek ki ugyanis egymással, volt olyan, hogy az egész forgatást végig üvöltözték, ez azonban egyáltalán nem látszott meg az alakításukon. Ugyan a végére annyira jóban lettek, hogy később még jártak is, a film elkésztése egyáltalán nem volt egyszerű.

Patrick Swayze és Jennifer Grey

Patrick Swayze és Jennifer Grey Forrás: Collection Christophel/© Vestron Pictures/© Vestron Pictures

A Dirty Dancing az egyik legkedveltebb romantikus film, a mai napig rengetegen imádják, de a két főszereplő annyira nem élvezte a forgatást, amennyire a nézők a végeredményt. Főként Patrick Swayze volt az, aki nem volt megelégedve színésztársával, mert túlságosan idétlennek és butácskának tartotta őt.

Leonardo DiCaprio és Claire Danes

Leonardo DiCaprio és Claire Danes Forrás: YouTube

A két színész a Rómeó és Júliában játszott szerelmespárt, de a való életben egyáltalán nem volt köztük semmilyen szenvedély, legalábbis nem romantikus értelemben. Clair Danes szerint DiCaprio idétlenül viselkedett a forgatás alatt, míg a színész azért nem szimpatizált társával, mert túlságosan komolynak tartotta.

Julia Roberts és Nick Nolte

Nick Nolte és Julia Roberts Forrás: AFP

A zűr bajjal jár című filmben láthattuk szerelmesekként a két színészt, akik igazából gyűlölték egymást. Julia Roberts szerint Nick Nolte az egyik legborzalmasabb színész, akivel valaha is dolgozott, de a férfi sem volt éppen jó véleménnyel a színésznőről. A közöttük húzódó ellentét természetesen nem látszódott a filmvásznon, de a forgatások után nem igazán keresték egymás társaságát.

Pierce Borsnan és Terry Hatcher

Pierce Borsnan és Terry Hatcher Forrás: AFP

A holnap markában című James Bond filmben alakított a két színész szerelmeseket, de a forgatás során nem váltak szimpatikussá egymásnak. Pierce Brosnan agyára ment Terry Hatcher, mivel a színésznő folyton késett, és órákat kellett várni rá. Később derült csak ki, hogy Terry éppen akkor várandós volt, és a reggeli rosszullétek miatt késett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.