Harry herceg és Meghan hercegné amerikai dadát szeretne gyermekük mellé

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski -
Meghan Markle Meghan hercegné család Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek dadus dada Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos modern dologgal próbálja gazdagítani a királyi családot Meghan hercegné, aki Harry herceggel együtt első gyermekét várja. Most az is kiderült, hogy amerikai dadát szeretnének a kicsi mellé.

Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. Köztudott, hogy a királyi csemeték mellé mindig a Norland Collage-ban diplomázott dadák kerülnek. Vilmos és Katalin gyermekeire Teresa Borallo vigyáz, aki szintén itt végzett. Egyenruhaként mindig fehér inget, fehér kesztyűt, barna ruhát és kalapot visel. A kalapon pedig egy N betű díszeleg.

Harry herceg és Meghan hercegné amerikai dadát szeretnének Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Harry és Meghan azonban nem kívánja folytatni a hagyományt. Amerikai dadát szeretnének a születendő kicsi mellé. A Daily Mail azt írja, hogy már fel is kértek egy ügynökséget, hogy keressen számukra megfelelő kvalitásokkal rendelkező személyt, de a férfi dada lehetőségétől sem zárkóznak el.

Ezenkívül azt sem akarják, hogy egyenruhát horjdon a leendő dadus, szeretnék, ha a család tagjának érezné magát. Velük él majd Frogmore Cottage-ban, és autót is kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.