Vámos Erika TV2 Mokka műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erikának új rovata indul a Mokkában.

Vámos Erika a kamerák előtt árulta el, hogy hamarosan elindul új egészségrovata a TV2 Mokkájában. Mádai Vivienéknek most kifejtette, mindig is érdekelte az egészséges életmód, és mára eljutott odáig, hogy gyakorlatilag a téma szakértőjének vallhatja magát.

Én is követek el néha életmódhibákat, vagy nem élek tökéletes életmódot, de törekszem rá. És nagyon érdekel a téma. Egészségügyi középiskolába jártam, tehát megvan az az alapképzettség hozzá, hogy értek olyasmihez, amihez talán más nem. Aztán rögtön ezekkel a témákkal kezdtem el forgatni, még műsorvezetésem előtt, szerkesztő-riporterként, így kézenfekvő volt, hogy a műsor, ami indul, az is életmódmagazin lesz, és beleragadtam. És az a tapasztalatom, hogy minél jobban értek hozzá, minél többet tudok, annál jobban érdekel, annál jobban beleásom magam, kezdek szakértője lenni ennek a témának."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.