Meghan Markle újrahasznosított ruhákat visel: így védi a Földet

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
globális felmelegedés újrahasznosított ruha környezetvédelem Meghan Markle Föld Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ruhadarabokban kapták lencsevégre a sussexi hercegnét.

Bár Meghan és Harry elkötelezett hívei a Föld megmentésének, ezidáig nem mondtak le a luxusról a környezetvédelem javára. Tavaly például több alkalommal is komoly felháborodást keltett, hogy a sussexi hercegpár magánrepülővel utazgat a világban, aminek a károsanyag kibocsátása nagyjából hétszer annyi, mint egy hagyományos utasszállító gépé.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Most azonban a sussexi hercegné szerzett pár jó pontot a környezetvédőknél. Először is azért, mert az amerikai útjukról egy menetrend szerinti járattal tértek vissza új hazájukba, Kanadába, másodszor pedig azért, mert Meghan újrahasznosított alapanyagokból készült ruhákat viselt.

A cipője - amely 40 ezer forintot ér - műanyagpalackokból született meg, az 550 ezer forintot érő táskája pedig valamikor tengeren úszó szemétkupac volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.