Kínos sztori látott napvilágot Meghan Markle-ről

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
pasizás hercegné középiskola sztori Meghan Markle randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Meghan Markle hercegné lett, egyre többen érzik úgy, muszáj kiteregetniük Meg régebbi sztorijait a bulvárnak. Legutóbb Nema Vand nyilatkozott a sussexi hercegné középiskolás éveiről.

A tévészínész egy podcastben beszélt a hercegnéről, akiről azt mondta, „ő egy nő volt a lányok között" - írja a Cosmopolitan.

„Tudta, mit csinál... Egy bulin voltunk, amikor az ölembe ült. Összedörzsölte az orrát az enyémmel.

Egy 16 éves srácnak, aki akkor voltam, ez nagyon érzelmes pillanat volt. Ezután farsi nyelven azt mondta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Megkérdeztem, mióta beszéli a nyelvet, erre azt mondta, a kedvemért tanulta meg. Ezután elsétált" – kezdte a nosztalgiázást Nema.

„A barátom, Gabe, akivel együtt nőttünk fel, a gimiben randizgatott Meghannel. Felnőttként is barátok voltak évekig, ez egészen addig tartott, míg Meg meg nem kapta a Briliáns elmékben a szerepét.

Ekkor eltűnt Gabe életéből, ami nagyon rosszul esett neki. Szerintem Gabe nagyra értékelte a barátságukat. Szóval Meghan, ha hallod ezt, vedd fel a kapcsolatot vele! Tudod, kiről beszélek!" – tette hozzá a színész.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.