Bizarr dolog látott napvilágot Meghan és Harry esküvőjével kapcsolatban

Forrás: Getty Images -
esküvő szellemek Meghan Markle lelkész Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2 évvel ezelőtt fogadott egymásnak örök hűséget Meghan Markle és Harry herceg, azonban most látott napvilágot egy nagyon fura dolog az esküvővel kapcsolatban. 

Egy amerikai lelkész, Michael Curry tartott beszédet Meghan és Harry esküvőjén, aki a napokban felidézte, hogyan emlékezik vissza a nagy napra, amelyen Martin Luther Kingről tartott prédikációt.

Rabszolgák szellemeinek jelenlétét érezte Michael Curry lelkész Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén Forrás: Getty Images/Press Association/Wpa Pool

„Emlékszem, hogy a prédikáció után rabszolgák szellemeinek jelenlétét éreztem mindenhol.

Nem egy kísértettörténetet akarok előadni, de azt hiszem, aznap a hangjuk valahogy hallatszódott. Mintha egy leszármazottjuk is velünk lett volna aznap, akinek a felmenője valószínűleg a brit rabszolga kereskedelem áldozata volt. A királynő volt a legkegyesebb. Az, hogy mindez megtörtént, reménnyel tölt el, hogy lehet másképpen is élni, mint ahogy régen" - mondta a People magazinnak a lelkész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.