Így érzi magát itthon Dzsudzsák Balázs - Videó

futball TV2 Mokka videó Debrecen itthon Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy Dzsudzsák Balázs itthon, Debrecenben folytatja a pályafutását. A Mokkában mesélt arról, hogy érzi magát itthon és miért érzi azt, hogy más emberként tért haza Magyarországra. 

12 év után tért haza a világklasszis focista, Dzsudzsák Balázs, akiről kiderült, hogy Debrecenben folytatja a labdarúgó pályafutását. Balázs a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, hogyan érzi magát itthon és milyen volt ilyen hosszú idő után a hazatérés.

"Gyerekként mentem el és visszajöttem, most nem azt mondom, hogy nem is egy óriási bölcsek kövével a kezemben, de igenis azért nagyon sok mindennel a hátam mögött. Nagyon sok tapasztalattal, nagyon-nagyon sok kultúrával, nagyon-nagyon sok válogatottsággal a hátam mögött, meccsel a lábamban, úgyhogy igen teljesen más emberként jöttem vissza"

- mesélte Szebeni Istvánnak Balázs.

A családja is nagyon örül annak, hogy itthon van a focista, első meccsére még 85 éves nagymamája is kilátogatott, ami nagyon sokat jelentett neki.

"Nagyon örültem neki, ő is nagyon örült, hogy egy kicsit kimozdulhatott"

- mesélte mosolyogva Dzsudzsák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.