Farm VIP - Balhé és verseny a műsorban: egy versenyzőnek máris távoznia kell

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
TV2 Farm VIP veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kezdődött a TV2 kalandrealityje, de hétfőn a sárga csapatnak már is el kell búcsúznia egy emberétől.

A második adásban konfliktust okozott a piros csapaton belül, hogy Ambrus Attila pirkadatkor kelt és tüstént serénykedni ment a disznóólhoz, ám több játékostársa még aludt. Emiatt össze is veszett Kerényi Miklós Mátéval, ugyanis ő nem igazán szívlelte a Viszkis kissé goromba ébresztési stílusát. A feszült Ambrus közölte vele, hogy többet ne szóljon hozzá és ha bármi baja van, forduljon a pápához, a színész ezt rettentően nevetségesnek gondolta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Termelési feladat során dőlt el, hogy melyik csapatból fog távozni egy játékos. A kecskéknek kellett összeállítani egy kis házikót. A tervek alapján az egyik csapatban Novák Zalán volt az agy, Ambrus a segédje, még a másikban Terecskei Rita szorgoskodott a leginkább.

A feladatot a piros csapat végezte el jobban, 95%-os teljesítménnyel nyertek, így a sárgák közül esik ki ma este valaki. Volt még védettségi játék is, ebben pedig Horváth Éva nyert, így ő biztosan maradhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.