Tóth Gabi kiosztotta a rosszakaróit: „Sokan totál fordítva ülnek a lovon "

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi kiakadás rosszakarók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betelt a pohár Tóth Gabinál, nem tűri tovább a gyűlölködést. Erről pedig Facebook-oldalán fejtette ki markáns véleményét.

„Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják le, szabad jogaikra hivatkozva! Én pedig azt gondolom, hogy sokan nincsenek tisztában e fogalommal és a közösségi oldalak használatával! Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másikat! Senkinek nincs joga bírálni, gyalázni, véleményformálás címszó alatt! Mindenkinek lehet saját nézőpontja amikkel nem mindenki ért egyet! De lehet találni olyan oldalakat, amin kiélhetik magukat ezek az emberek és hatalmas vitákba szállhatnak egymással, ha ez elégíti ki a belső frusztrációjukat! Viszont már évek óta olyan rohadt nagy szabad elvekkel ruházzák fel magukat jópáran, hogy ez egy borzasztó irányba taszítja a világot.

Most akkor nagyon őszinte leszek ezekkel az emberekkel: Nincs meg hozzá a kellő intelligenciád, erőd, adottságod, hogy felruházd magad ezekkel!

- kezdte Gabi a bejegyzésében, majd hozzátette, hogy az ő rajongói oldalán nincs helye az effajta viselkedésnek/modornak.

„Egy rajongói oldalon, ahova azok csatlakoznak, akik szeretnek, érdeklem őket és befogadóak az én gondolataimra, érzéseimre, ott ennek nincs helye! Mert ez nem egy gerjesztő, kibeszélő csoport!

Kérem a frusztrált, a személyemet nem kedvelő embereket, hogy menjenek és éljék ki a feszültségüket az erre alkalmas oldalakon!

Mindenkit törlök/tiltok innen, aki személyem és a családom ellen mocskos, negatív kommenteket ír! Van elég gond, nehézség a világban! Legalább itt hagyjuk békén egymást! Köszönöm a sok szeretetet mindazoknak, akik velem vannak hosszú évek óta! Nekik nem kell magyaráznom az értékrendemet! Hálás vagyok nektek, hogy annyit láttok és éreztek a posztjaimból, amennyi azokban van" - fejezte be gondolatait az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.