Schumacher egykori főnöke a pilóta állapotáról: "Imádkozzunk érte!"

Ross Brawn Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Schumacher sikerei miatt újra beszédtéma az édesapja, a síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapota. A rajongókban újra és újra felmerül, vajon felfogja-e fia sikereit a legendás versenyző?

Nemrégiben Jean Todt beszélt arról, hogy együtt szokták nézni Mick versenyeit Michaellel, és azt gondolja, hogy a legenda érti, mi történik a fiával.

Michael Schumacher 2007-ben, Spanyolországban Forrás: Getty Images/2007 Getty Images/Denis Doyle

Ross Brawn azonban, aki a Benettonnál, a Ferrarinál, és a Mercedesnél is Schumacher főnöke volt most másként nyilatkozott: "Mick sikerei Michael tragédiájára emlékeztetnek bennünket. Milyen szép lenne, ha az apja részese lehetne mindennek! Úgy értem, egyikünk sem tudhatja, mennyit ért meg ebből Michael. Reménykedjünk és imádkozzunk érte, hogy egy nap majd így legyen! Az nagyon különleges lenne" - idézi Brawnt a motorsport-total.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.