Fény derült Britney Spears titkára, amit 12 éven át őrzött magában

kopasz titok Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears 2007-ben kapott idegösszeomlást, aminek látványos nyomát az egész világ elképedve láthatta: kopaszra nyírt fejét. 

Az egykori popsztár 2007-ben kapott idegösszeomlást, elvették tőle gyermekeit, apja lett a gyámja, élete szőnyegét hirtelen teljesen kihúzták alóla.

Egy időben mindenki arról az ominózus esetről beszélt, amikor Britney Spears szinte beesett egy fodrászatba, majd egy hajnyíróval teljesen levágta a saját haját.

Britney Spears Forrás: Northfoto

Egy 2019-es dokumentumfilmben Britney elmesélte, mi is történt.

Az énekesnő elment volt férje, Kevin Federline házában, és el akarta vinni a fiait Seant és Jaydent, ezt azonban nem tehette meg.

A labilis Britney dühös, csalódott lett, annyira összetört, hogy nem sokat gondolkodott, bement az első útjába eső fodrászatba, és arra kérte a fodrászt, hogy nyírja le a haját. A férfi habozott, mire Britney Spears fogta, és levágta saját magának. - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.