Gaál Noémi vallomása: " Én nem akarok csak azért szerepelni, hogy szerepeljek"

Forrás: atv -
híresség szereplés vallomás sztár Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves, eszméletlenül csinos időjős már húsz éve képernyőn van, mégsem nevezhető szó szoros értelmében sztárnak.

Noémi a Blikknekmesélt életéről, a pandémia okozta nehézségekről, arról, miért nincs felregisztrálva egyetlen közösségi oldalra sem, és őszintén megvallotta, bánja-e, hogy a klasszikus értelemben nem lett sztár.

"Igaz, nem lettem celeb vagy márkanév. Hogy vágytam-e rá valaha? Néha előjön, hogy mennyire klassz lenne, aztán eszembe jut, hogy sokan tartalom nélkül vannak a rivaldafényben.

Én nem akarok csak azért szerepelni, hogy szerepeljek. Érdekes, azt hittem, az lesz a kérdés, hogy nem akartam-e több lenni, mint időjós."

-mondta Noémi.

"A tévén belül megvan a hierarchia, aminek a tetején a híradósok és a show-műsorok vezetői vannak, én azonban kevésbé vágytam erre és a vele járó felhajtásra.

Több mint húsz éve vagyok időjós, és szerintem ez is teljesítmény, mutatja a lojalitást és a törekvést. Nekem fontos, hogy mindig valami kis pluszt tegyek bele az adott napi jelentésbe. Sosem néztek le a munkám miatt, és nem is untam meg.

Az időjárásban van egyfajta állandóság, mégis mindig változik. A civil életben vannak sikereim, így tökéletes az összhang. Nem vágytam arra, mint a hollywoodi filmekben, hogy az időjárás-jelentő lány egyszer csak hírolvasó lesz"

-részletezte a csinos időjós.

Gaál Noémi Forrás: atv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.