Meghan Markle apja reagált a vádakra: hiába próbált békülni, nem láthatja unokáját

Forrás: CBS -
Thomas Markle Meghan Markle apa Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oprah-nak adott interjúban Meghan hercegné mesélt édesapjával való viszonyáról is. A férfi most reagált a vádakra, és elmondta, rengetegszer próbált kibékülni lányával, és szeretné látni az unokáját is.

Meghan hercegné Oprah Winfrey-nek beszélt arról, hogy édesapja anno fotókat és információkat adott el a sajtónak róla. Amikor viszont erre rákérdezetett nála, a szemébe hazudott.

Thomas Markle most reagálva elárulta, ő már sokszor próbált kibékülni a lányával, de az hajthatatlan. Csupán 70 mérföldre laknak egymástól, és a férfi nagyon szeretné látni az unokáját, de hiába –írta a CBS News.

Meghan édesapja próbált békülni, de hiába. Forrás: CBS

„Bárcsak ne tettem volna, amit tettem, de az éremnek két oldala van. Senki nem védte meg a mi családunkat. Megtámadtak minket" – mondta a férfi.

Arról is mesélt, lánya esküvője előtt szívrohamot kapott, és kórházba került, ezért nem tudott elmenni.
„Harry felhívott, és azt mondta, ez az egész nem történt volna meg, ha hallgatsz rám. Szerintem egy kórházban fekvő embernek nem kellene ilyeneket mondani, inkább rácsaptam a telefont" – mondta Thomas Markle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.