Ezek a világsztárok lépnek fel a Grammy-díjátadón: az is kiderült, ki kapta a legtöbb jelölést

Grammy-díjátadó Billie Eilish Taylor Swift BTS Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift, Billie Eilish és a BTS dél-koreai fiúbanda is fellép a vasárnapi Grammy-díjátadó gálán.

A ceremónia házigazdája Trevor Noah lesz. Swift 2016 óta először lép fel a műsorban, amelyet ezúttal a Paramount+ platform is streamingel majd.

A további előadók között szerepel Harry Styles, Dua Lipa, Roddy Ricch, Mickey Guyton, valamint Megan Thee Stallion, Post Malone és Cardi B is.

Az amerikai lemezakadémia úgy szervezi a műsort, hogy az megfeleljen a koronavírus-járvány miatti követelményeknek, az előadók biztonságos távolságban lesznek egymástól, mégis egy közösségként tudnak majd fellépni - idézte a testület közleményét a The Hollywood Reporter.

A legtöbb, kilenc jelölést idén Beyoncé kapta.

Ha ezek közül legalább négyet díjra tud váltani, ő lesz a Grammy történetének legtöbb díjat elnyerő női előadója. Nyolc trófeával pedig minden idők legtöbb Grammyvel díjazott előadója lenne.

Roddy Ricch a férfi előadók mezőnyében esélyes a legtöbb, hat Grammy-díjra.

A 63. Grammy-díjátadó gálát helyi idő szerint vasárnap este rendezik meg a Los Angeles-i Staples Centerben. A díjátadót eredetileg január végére tervezték, de a pandémia miatt az eseményt el kellett halasztani - írja az MTI.

Grammy-díj Forrás: AFP/Don Emmert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.