Cservenák Alexandra az Exatlon Hungary kulisszatitkairól vallott

Forrás: instagram.com/cservenakalexandra -
Exatlon Hungary Dominika TV2 Cservenák Alexandra Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cservenák Alexandra az Exatlon Hungary előző évadában a Kihívók csapatát erősítette, a harmadik évadban viszont edzőként van jelen a versenyen. Alexandra elmesélte, mit csinál pontosan, hogy érzi magát Dominikán, és azt is elárulta, kinek drukkol.

"Tavaly öt hónapot töltöttem Dominikán, hármat játékban, majd pont azon a napon, amikor kiestem, lezárták a repülőtereket a járvány miatt, így még két hónapot kint töltöttem, majd visszaálltam dolgozni abba a terembe, ahol korábban voltam. Novemberben aztán bezárt az edzőterem a covid miatt, és szerencsémre a TV2 tavalyi játékosokat kért fel, hogy a gyártás munkáját segítsék. A lehető legjobbkor jött a lehetőség, hiszen ősszel fogalmam sem volt, mikor nyitnak újra az edzőtermek.

Minden nap hálás vagyok, hogy itt lehetek, nagyon jó a csapat, imádom a meleget, Dominikát is nagyon szeretem. Ez a helyzet egészen más, mint a tavalyi: pontosan tudom, mi zajlik le a játékosokban. Őket semmilyen külső inger nem éri, csak a versenyre koncentrálnak. Most egészen más oldalról láthatom azt, amit tavaly játékosként éltem meg"

-kezdte Alexandra.

Cservenák Alexandra Forrás: instagram.com/cservenakalexandra

"A versenyzők mindenre kíváncsiak, tesznek fel kérdéseket, de semmilyen információ nem kerülhet be. Nem mondhatunk nekik semmit a világról, egy mosollyal elintézzük ezeket a próbálkozásokat. Egy célért vagyunk itt, hogy a játék tökéletesen működjön, a játékszabályokat pedig mindenki betartja"

-folytatta az egykor kék színekben versenyző lány. És, hogy volt-e olyan a játék során, hogy a játékosok megkérték, szerezzen be nekik valamit?

"Eleinte voltak próbálkozások, de elfogadták, hogy kizárólag az áll a rendelkezésükre, amit a produkció biztosít nekik, nincs más kellék vagy tárgy."

Cservenák Alexandra Forrás: instagram.com/cservenakalexandra

Alexa, aki trénerként dolgozik a harmadik évadban, az Exatlon Hungary versenyzőinek felkészüléséről is beszélt, sőt, azt is elárulta, kinek drukkol.

"Ketten vagyunk edzők Deres Ádámmal, váltásban tartjuk a csapatoknak az edzéseket, de velünk van a tavalyi játékból Flórián Sándor is, aki ugyanúgy a gyártásban segít (...)

Nincs pártfogoltam, nincs kedvenc csapatom, nekem mindenki egyenlő. Sokszor az is sokat számít, ha meghallgatjuk őket.

A mi dolgunk azonban az, hogy eddzük őket és figyeljünk az egészséges étkezésükre, kontroll alatt tartsuk az esetleges súlyingadozást, hosszabb beszélgetésekre nincs jogosultságunk"

-folytatta az Exatlon Hungary harmadik évadának gyönyörű trénere, aki ideje nagy részét a pályán tölti, és az egyéb gyártási feladatokkal foglalatoskodik.

"Olyan emberekkel vagyok, akiket szeretek, azt teszem, amit szeretek egy csodálatos helyen, minden nap mozgalmas és változatos. Egy helyen vagyunk a stábbal elszállásolva, úgy élünk itt, mint egy nagy család."

Forrás: instagram.com/cservenakalexandra

Joggal merül fel a kérdés, vajon hogy bírják a lány szerettei, hogy öt hónapja van távol, és mi a helyzet a magánéletével.

"Nincs kapcsolatom, de tavaly sem volt, amikor kijöttem versenyzőként.

Amikor hazaértem, a családdal és a barátaimmal töltöttem az összes szabadidőm. Ritka, hogy valaki komolyan felkeltse az érdeklődésemet. Nem a léc van magasan, egyszerűen így is teljes az életem"

-mondta Alexandra, aki egyelőre még nem tudja, mikor utazik haza, azonban abban biztos, hogy ha véget ér a műsor, Pesten szeretné folytatni az életét.

Forrás: instagram.com/cservenakalexandra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.