Harry herceg a „feledésbe itta magát”: két napig nem tudott magáról

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
királyi család alkoholizmus Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt, hogy két napig hullarészegen fetrengett. Harry herceg a királyi családot okolja súlyos alkoholproblémáiért.

A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő Harry, 2008-ban két napig nem tudott magáról, annyira kiütötte magát. Duncan Larcombe, Harry herceg életrajzírója szerint „feledésbe itta magát".

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

Ez azután történt, miután lezárták a nyomozást édesanyja, Diana hercegnő halálának ügyében. Harry nem tudta feldolgozni, hogy tragikus balesetként könyvelték el az ügyet – írja a Metropol.

A királyi család még azt sem engedte meg a gyászoló fiúnak, privát megemlékezést tartson az édesanyja tiszteletére.

„Valami nem stimmel Harry-vel. Láthatóan összetört és alig áll a lábán. A karjai alatt egy darab műanyag cső volt látható, ami egy tölcsérbe vezetett. Egy ponton Harry letérdelt, a szájába tette ezt a csövet és két pint gyomorkeserűt küldött le a torkán„

– mesélte az író a könyvében.

Harry máig küzd démonaival, még sorozatot is készített a mentális egészsége romlásáról, amelyben hírességek és civilek is őszintén vallanak életük legnehezebb pillanatairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.