Ezért született nagyobb súllyal Meghan és Harry kislánya, mint Archie

Forrás: Getty Images -
súly Meghan Markle táplálkozás Lilibet Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap született meg Meghan és Harry második gyermeke, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. A kislányt II. Erzsébet királynő és Diana hercegnő után nevezte el a hercegi pár.

A szemfülesek a rövid közleményből azt is kiszúrhatták, hogy az új királyi jövevény, Lilibet Diana 3486 grammal látta meg a napvilágot. Vagyis egy picivel nagyobb baba, mint a bátyja volt, Archie ugyanis 3260 grammal született - írja a Ripost.

Ennek több oka is lehet, de egyes táplálkozási szakértők szerint az a legfőbb magyarázat, hogy Meghan Kaliforniában új életmódot kezdett folytatni. Sussex hercegnőjének a jelek szerint jót tett a környezetváltozás, sokkal jobban érzi magát új otthonában, mint első terhességénél Angliában.

Heti trendjelentés: Meghan Markle meseszép kismama Forrás: Getty Images

Bár a kislányról még nem láttunk fotót, már így is az elég világon ismerik a nevét és sokan találgatják, hogy vajon meghozza-e a békülést a hercegi pár és a királyi család között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.