Harryvel való kapcsolatáról vallott Meghan: megható titkot tárt fel a múltból

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Születés házasság Meghan Markle szülés család titok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 8-án jelent meg Meghan Markle első könyve, A pad, ami egy gyermekeknek szóló, képekkel illuszrált mű. A könyv az apaságról szól, tartalmát pedig maga a herceg ihlette.

Meghan Markle könyvével kapcsolatban most szívszorító titkot tárt fel a múltból.

– emlékezett vissza Meghan, aki Archie születése előtt néhány hónappal írt egy megható verset férjének, és a történet ebből indult.

Meghan a vers megírása után készített egy padot, és eldöntötte, belegravíroztatja a verset, amelyet azok a bensőséges pillanatok inspiráltak, amikor Harry és Archie kettesben voltak.

Meghan Markle népszerű könyvét Harry herceg és Archie kapcsolata inspirálta. Forrás: AFP/Saeed Khan

A Pad című könyv apák és fiúk sokféle csoportját mutatja be, akik a béke és elmélkedés, bizalom és hit, felfedezés és tanulás, valamint tartós kényelem pillanatait osztják meg egymással - írja a könyv kiadója.

A könyvhez szükséges illusztrációt Christian Robinson készítette lágy akvarelltechnikával, és két hét után elérte az első helyet a New York Times képes gyerekkönyveinek bestsellerlistáján -írja az npr.org.

Meghan egyébként néhány héttel ezelőtt hozta világra második gyermekét, és nem régiben az is kiderült, mit mondott az áprilisban elhunyt Fülöp herceg róla és Harryről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.