Váratlan fordulat! II. Erzsébet királynő nagylelkű gesztust tett Harrynek, pedig nem érdemli meg

Forrás: AFP/Ian McIlgorm -
békülés Erzsébet királynő Lilibet Diana Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Harry herceg sok fájdalmat okozott a királyi családnak és azon belül a királynőnek is a nyilatkozataival, II. Erzsébet most úgy tűnik, mégis békejobbot nyújt unokájának. 

Egy királyi bennfentes arról számolt be, hogy tudomása szerint II. Erzsébet királynő meghívta unokáját, Harry herceget ebédelni a windsori kastélyba, amikor Harry a következő hónapban Diana hercegnő szobrának leleplezésére repül majd az Egyesült Királyságba. A meghívás állítólag már Lilibet Diana megszületése előtt megtörtént, akit egyébként Harry és Meghan a királynő beceneve után nevezett el - írja a Daily Mail.

- nyilatkozta a meg nem nevezett forrás.

II. Erzsébet angol királynő és a fiatal Harry herceg Forrás: AFP/Ian McIlgorm

Ez lesz az első alkalom, hogy Harry kettesben marad nagymamájával, miután egy éve úgy döntöttek feleségével, hogy kilépnek a királyi család kötelékéből. Bár Harry azt is nyilatkozta, hogy a Londonba repülés gondolata is már rettegéssel tölti el, mivel családtagjai nagyon hűvösen viselkedtek vele Fülöp herceg temetésén, a közös ebéd a királynővel remélhetőleg jó írányba mozdítja a királyi családdal való kapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.