Károly hercegnek köze volt Diana halálához? Előkerült egy levél, ami erre utalhat

Forrás: Getty Images, AFP -
Diana Károly herceg Diana hercegné autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana halála után többször felmerült, hogy a végzetes karambol nem tragikus baleset volt, hanem gyilkosság. Egy alkalommal Károly herceg is képbe került. 

Többször is felmerült már, hogy Diana halála nem baleset volt, hanem gyilkosság. Bár a végzetes ütközés óta eltelt közel 24 év, a mai napig fel-felröppennek újabb információk az esettel kapcsolatban.

Most a Scotland Yard korábbi vezetője, Lord Stevens fedte fel, hogy a baleset után Károly herceget is felkeresték a hatóság emberei. Természetesen nyomós okuk kellett, hogy legyen, ha a brit királyi család egyik tagját akarták kihallgatni. Ez pedig nem volt más, mint Diana levele, melyet két évvel halála előtt írt inasának, Paul Burrelnek - írja az insider.com.

Diana 1997. augusztus 31-én vesztette életét Párizsban Forrás: Getty Images, AFP

A szívek hercegnője arról ír ebben a bizonyos levélben, hogy úgy sejti, férje autóbalesetet tervez ellene, méghozzá azért, hogy zavartalanul együtt lehessen gyermekeik akkori dadusával.

Lord Stevens nem gyanúsítottként, hanem szemtanúként hallgatta ki Károlyt. Végül a vizsgálatok arra jutottak, hogy az autóbaleset nem volt előre megrendezve, így Károly herceg végül kikerült a képből.

Ez is érdekelhet: Ők voltak Diana hercegné titkos szeretői

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.