"Azon a napon meghalt egy darab belőlem" - Döbbenetes titkot árult el gyerekkoráról Mena Suvari

Forrás: Gifmánia -
Mena Suvari gyerekkor Hollywood bántalmazás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes titkokat árult el fiatalkoráról Mena Suvari, az Amerikai szépség sztárja. 

Mena Suvari 1999-ben kapott Oscar-díjat az Amerikai szépségben játszott szerepéért. A színésznő sokáig nem beszélt élete árnyoldaláról, de legújabb memoárjában kegyetlenül őszintén vallott fiatalkoráról, ami finoman szólva sem volt problémamentes: ő is szexuális erőszak áldozata lett.

Könyvében így írt a történtekről:

- vallotta be a most 42 éves színésznő a People magazinnak. Mena azt is elárulta, hogy először bátyjának egy jó barátja, KJ volt a bántalmazó.

Suvari a borzalmak miatt 15 évesen Hollywoodba költözött, de alig két év múlva ott is kihasználta egy férfi.

"Tylerrel három évig voltam együtt, ám ezalatt szexuálisan és érzelmileg is bántalmazott. Kihasznált, szórakozott velem, kurvának hívott. Én meg azt hittem, ilyen egy kapcsolat (...) – emlékezett Suvari, aki a kapcsolat alatt kábítószerfüggő lett, és hosszú évekig képtelen volt megszabadulni függőségétől. A színésznő egyébként 2018-ban ment férjhez harmadszor.

Mena Suvari önéletrajzi könyvében megrázó dolgokat mesélt gyerekkoráról. Forrás: Gifmánia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.