Itt a vége, II. Erzsébet királynő nem tűri tovább Harry és Meghan rágalmazását: komoly döntést hozott

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool -
Erzsébet királynő királyi család rágalmazás Meghan Markle per Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő úgy döntött, hogy nem tűri tovább csendben Harry és Meghan őszinteségi rohamait, amikben leginkább a királyi családot támadják. II. Erzsébet egy rágalmazásra szakosodott ügyvédet fog felkérni, hogy perelje be a hercegi párt, amennyiben tovább folytatják a rágalmazást. 

II. Erzsébet eddig csendben és méltósággal tűrte Harry és Meghan támadásait, de "ami sok, az sok". A királynőnél betelt a pohár, már egyeztetett egy jogi csapattal, aminek az lesz a feladata, hogy beperelje a hercegi párt, ha tovább folytatják a rágalmazást. A királynő nagyon elkeseredett az elmúlt időszak támadásai miatt és attól tart, hogy Harry könyvének megjelenésével ez csak fokozódni fog - írja a news.com.au.

II. Erzsébet brit királynőnél betelt a pohár: jogi csapatot fogadott. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool

- nyilatkozta egy királyi forrás.

A királyi család most leginkább Harry könyve miatt aggódik. Ha Harry bárkit megnevez a könyvben és közvetlenül megvádolja valamivel, ami rágalmazásnak minősül, az már sértheti a család magánélethez való jogát és perhez vezethet. Elképzelhető, hogy a jogi csapat már előzetesen felveszi a kapcsolatot a könyv kiadójával is, hogy tájékoztatást kérjen annak tartalmáról.

Kapcsolódó hír: Harry botránykönyve miatt Kamilla járhat a legrosszabbul: minden oka megvan a félelemre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.