Közös produkcióval rukkoltak elő a Sztárban sztár leszek mesterei

Forrás: Tv2 -
Tóth Gabi TV2 Köllő Babett Majka Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi nyári slágerrel indított Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci. Hamarosan ugyanis kezdetét veszi a Tv2 Sztárban sztár leszek! második évada.

A négy mester végre átadhatta magát az önfeledt nyári pillanatoknak és az életük értelmének, a zenének. Pontosan erről a felszabadult és boldog életérzésről szól a Te jössz című dal, ami első hallásra igen csak fülbemászó lett. Mind a négyen igazi vehemenciával vetették bele magukat a közös produkcióba, ami ezúttal nagyot szólt. A négy énekes energiája szinte felrobbantja azt a bizonyos képzeletbeli színpadot.

Közös dalt készítettek a Sztárban sztár leszek mesterei Forrás: Tv2

A Te jössz című dal egy pörgős, bulizós nyári sláger, amely Szabó Zé és Molnár Tomi szerzeménye, de a rap betétnél Majka is aktívan kivette a részét. A dal hozza azt az életérzést, amiről maga a műsor szól, merjünk küzdeni az álmainkért, vállajuk önmagunkat, és vegyük észre a kínálkozó lehetőségeket.

Ez is érdekelhet: Ő nyerte meg a Sztárban sztárt: az exek csatája lett a Sztárban sztár fináléja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.