Kamerák előtt vallott élete tragédiájáról a TV2 sztárja: "A halál gyerekként felfoghatatlan"

halál TV2 Totem (műsor) Baronits Gábor édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor csak 10 éves volt, amikor elvesztette az édesapját. A Totam játékosa azt mondja, számára akkor véget ért a felhőtlen gyerekkor.

Szőke Zoltán távozása után Leo Baronits Gábort kezte ki. VV egykori játékosa szerint a színész férfiként puhácska. Ám Gábor szerint őt kevesen értik meg, sokan félreértik azt a nagy nyugalmat, amihez az élet dolgaihoz áll.

"Én ilyen vagyok, engem nagyon kevesen értenek meg igazán a valódi életben is. Másként gondolkodom, mint a nagy átlag. Az, hogy 10 évesen elvesztettem apukámat, egészen más emberré formált. Ha felnőttként valaki elveszíti egy szerettét, az felfoghatatlan, de gyerekként még inkább az. Onnantól kezdve nekem véget ért az önfeledt gyermekkor. Talán ez az, amiért én nyugodtan és átgondoltan viselem a dolgokat, amik itt történnek, én azokon már túlvagyok" - mondta a Baronits.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.