Megoperálták a TV2 sztárját: sokáig halogatta a műtétet

Forrás: Instagram, Virág András -
szemműtét TV2 virág andrás Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virág András, az Exatlon játékosa 14 éves kora óta szemüveges. Az utóbbi években már kontaktlencsét hordott, ám most megoperáltatta a szemét.

A négyszeres magyar bajnok karatésnek többször meggyűlt a baja a kontaktlencséjével, előfordult, hogy kiesett a szeméből verseny közben.

Virág András megműttette a szemét Forrás: Instagram, Virág András

"Nem egy olyan eset volt, hogy én fél szemmel csináltam végig a küzdelmeimet! Volt kick-box versenyen olyan, hogy kiesett a szememből a lencse és ott kerestük a tatamin. Addig állt a meccs, amíg meg nem találtuk, aztán végül meglett. Gyorsan lemostam és visszatettem" - mondta a sportoló a Borsnak, akit az Exatlon alatt is zavarta a lencse. Amikor hazaért, bejelentkezett lézeres szemműtétre.

"Tartottam kicsit a műtéttől, de nem féltem, nem is fájt. Ráadásul három nap után tisztán látok, ezért örökké hálás leszek!" - mondta András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.