Nem bírja tovább a gyűlölködők haragját:Tóth Gabinak segítségre van szüksége a pszichológus szerint

Forrás: sajtoszoba.tv -
Tóth Gabi pszichológus énekesnő segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg támadás érte az elmúlt időszakban Tóth Gabit, amelyeket, úgy tűnik, hogy már egyre nehezebben visel. Szakértő szerint, amennyiben az énekesnő nem kér segítséget, súlyos következményekkel kell szembenéznie. 

A 33 éves énekesnő egyre nehezebben viseli azt a rengeteg támadást, ami az elmúlt időszakban felé érkezik. A Story magazin által megkérdezett pszichológus szerint Tóth Gabibak mielőbb segítséget kell kérnie.

"Ebbe tényleg bele lehet betegedni, ha nincs kezelve. A mostani helyzet tartós szorongáshoz, depresszióhoz, hangulatzavarhoz vezethet, sőt eljuttathatja a karrierje feladásához.

A pszichológus aggódik Tóth Gabiért - azonnali segítségre van szüksége Forrás: sajtoszoba.tv

Úgyhogy azt javaslom, mihamarabb keressen fel egy olyan szakembert, aki át tudja segíteni ezen az időszakon. Akibe beletaposnak, és szenved tőle, nem tud örömmel, boldogan hazamenni, és akaratlanul is másképp viszonyul magához, a családtagjaihoz. Ez rombolja a párkapcsolatát és a gyerekével való kapcsolatát is" – figyelmeztet Csehák Hajnalka, szakember.

Tóth Gabi megrázó vallomást tett a támadások után: "Nem mindig tudtam a könnyeimet elrejteni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.