Tóth Gabi lerántotta a leplet Majkával való vitájáról: ez volt az összetűzés oka

Tóth Gabi vita Majka Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! válogatói és középdöntője felfokozott hangulatban teltek: Majka és Tóth Gabi között többször alakult ki nézeteltérés. Az énekesnő elárulta, miért vette rossz néven a rapper beszólásait. 

A Sztárban sztár leszek! mentorainak csapata összeállt, a válogatás azonban nem ment zökkenőmentesen. Főleg Majka a Tóth Gabi között alakultak ki nézeteltérések, az énekesnő többször sírva is fakadt a műsor alatt. Most elárulta, hogy miért reagált ilyen hevesen a rapper szavaira.

"Érzelmileg felfokozottabb voltam és ezáltal ott jobban esett volna egy kicsi támogatás" - árulta el Gabi. Hozzátette, hogy nem érintették volna ilyen érzékenyen Majka szavai, ha akkor mondja el véleményét a rapper, amikor már leülepedtek benne egy kicsit az események. "Az empátia - úgy éreztem egy piallanatra - elveszett" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.