Marsi Anikóék először beszélnek a kapcsolatukról: „Anya, miért kergetsz el minden udvarlót magad körül?"

párkapcsolat Marsi Anikó új párja szerelem Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és Palik László nyár elején közölték a nyilvánossággal, hogy 16 közösen eltöltött év után elválnak egymástól. A Tények műsorvezetőjére azóta rátalált a szerelem, Gáborral nyolc hónapja alkotnak egy párt és úgy tűnik, hogy óriási köztük a szerelem. 

Marsi Anikó nyolc hónapja ismerkedett meg Szulák Andrea exével, Gáborral, akivel nagy összhangban és szerelem élik a mindennapjaikat.

Anikó a Hot! magazinnak mesélt a megismerkedésükről, az első randira Gábor sms-ben invitálta meg a tévést, aki igent mondott. A találkozó nagyon romantikus volt, az első közös futás alkalmával ugyanis a Normafánál elkezdett hullani a hó.

"Nagyon romantikus volt, nem tagadom, jólesett az udvarlása. De akkor még nem akartam semmilyen kapcsolatba belemenni. Többször a fiaim is velem voltak. Egy vasárnap délelőtt, amikor hazaértünk, a kisebbik fiam, Vince feltette a kérdést: „Anya, miért kergetsz el minden udvarlót magad körül? Gábor egy jó ember" - árulta el a magazinnak a kétgyermekes édesanya.

Marsi Anikó és szerelme, Gábor nagyon élvezik egymás társaságát Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/

Azóta már több közös programot szerveztek, a fiúkkal négyesben kempingeztek a Balatonnál és még Erdélybe is ellátogattak. Anikó elárulta, hogy nem tervez közös házat, gyermeket Gáborral, egyelőre csak megélik a pillanatot és élvezik egymás társaságát.

"Lehet, hogy ez cikin hangzik egy 46 éves nő szájából, de Gábort nemcsak jó oasinak látom, hanem szép embernek is. Jólesik ránézni, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében. Szeretem, hogy eljön elém esténként a tévébe. Vagy azt, hogy rendkívül jól főz, hogy precízen készíti el az ételeket"

- árulta el Marsi Anikó.

Gábor szerint szerelmével nagyon sok mindenben hasonlítanak.

"Nagyon szeretem Anikót, vele akarok megöregedni! Olyanok vagyunk, mint a lakat, meg a kulcsa. Bár nem egy, hanem két imádott nő van az életemben, akik a legfontosabbak: Rozina, a kislányom és Anikó"

- mondta határozottan a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.