Véget ért a Sztárban sztár leszek! - megvan a második évad győztese

TV2 Csiszár István tehetségkutató Sztárban sztár leszek! győztese Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén véget ért a TV2 mindkét nagy showműsora. A Dancing with the Starsban Tóth Andi és Andrei Mangra párosa diadalmaskodott, de vasárnap is volt kinek örülnie a csatornán.

Három hónap után november 21-én véget ért a TV2 nagy sikerű tehetségkutatójának második évada. A Sztárban sztár leszek!-ben amatőr előadók mérik össze tudásukat, viszont nem elég jól énekelniük, remekel is kell utánozniuk a világhírű énekeseket.

Fotó: TV2

A döntőbe öten jutottak: Szakács Szilvi, Hadas Alfréd, Pál-Baláž Karmen, Gábor Márkó és Csiszár István küzdöttek meg a főnyereményért. Mindenki kétszer állt színpadra, az egyéni produkciók mellett egy duettet is előadtak.

A nézők szavazatai alapján Csiszár István nyerte meg a műsort, és a 10 millió forintot. A színész-énekes számára életmentő a fődíj, ugyanis pont az egyik élő adás alatt tűz ütött ki a házukban, ami így lakhatatlanná vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.