Egy bennfentes elárulta, mi II. Erzsébet titka: ennyi tehertől akár is össze is omolhatna

Forrás: AFP/PA Wire/PA Photos/Steve Parsons -
Windsor-ház királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Fülöp herceg angol királynő titok tragédia Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyi csapás érte az utóbbi időben a brit uralkodót, amennyitől mások már régen összeomlottak volna,  ő mégis mindig talpraáll. Egy bennfentes árulta el, hogyan csinálja. 

74 év házasság után elvesztette imádott férjét, Fülöp herceget, unokája, Harry herceg és felesége, Meghan Markle gyakorlatilag elárulták, fiát, András herceget pedofíliával és szexuális erőszakkal vádolták meg. Ennyi szenvedés bárkinek sok lenne, II. Erzsébet mégsem törik meg: rajta soha nem látni a családi drámák és tragédiák nyomait.

II. Erzsébet a londoni Buckingham-palotában Forrás: AFP/PA Wire/PA Photos/Steve Parsons

Egy bennfentes, Ingrid Seward szerint a királynő különeges mentális képességeinek köszönheti, hogy sosem omlik össze. Egyszerre mindig egy feladatra koncentrál, például túllépett azon és elengedte, hogy unokája és felesége a gyerekeikkel együtt elhagyta a monarchiát és nem is térnek vissza. Feldolgozta szerelme halálát is, de egyszerrre mindig csak egy problámát kezel.

Nem is nagyon van más választása, hiszen, ha minden gondnál elhagyná magát, a feladatait is képtelen lenne ellátni - írja a Ripost a People magazinra hivatkozva.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.