"Ötéves volt, amikor elment" - Elhunyt kislánya sírjához is visz ajándékot a TV2 műsorvezetője

Barna Barnabás karácsony halál ajándékok TV2 gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője tizennyolc évvel ezelőtt veszítette el kislányát, Reginát. Barnabás azóta is minden évben, karácsony első napján kimegy a temetőbe, és lánya sírjára teszi az ajándékot.

"Egy kis falucskában temettük el, ahová minden karácsony első napján kimegyek, és a sírjára teszem az ajándékomat. Jöhet tél, jöhet nyár, senki nem viszi el onnan őket. A helyiek becsületes, tisztességes emberek, tiszteletben tartják a gyászomat"

-mondta Barna Barnabás zenész-műsorvezető, aki mindig azt mondja, három lánya van. A 19 éves Bianka, a 2 évvel fiatalabb húga, Petra. És Regina, aki 5 éves korában leukémiában meghalt.

Barnabás büszke rá, hogy a TV2 Zenebutik csatornáján a két legnézettebb műsort, a Sztárcsevejt és a Csárdapartit vezeti. A zenész-műsorvezető idén már nem vállal több fellépést, de januárban izgalmas dolgokkal készül: többek között Meződi Józseffel és Varga Viktorral fog beszélgetni a Csárdaparti új évadában.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.