"Nem akartam a kanapén megöregedni"- Ezért vállalta el Szekeres Adrien a Sztárban sztárt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Szekeres Adrien TV2 Sztárban sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu a Sztárban sztár sajtóeseményén járt, ahol fény derült az idei széria tizenkét versenyzőjének kilétére. A sztárok között Szekeres Adrien is megmérettetei magát. Az énekesnő egy exkluzív interjúban árulta el a Life.hu-nak, hogy miért csak idén fogadta el a csatorna megkeresését.

Orján Dóra: Milyen érzések kavarognak benned a közelgő élő show-val kapcsolatban?

Szekeres Adrien: Egyre jobban várom az első élő adást, hiszen tudom, hogy mi a feladatom és mindig várom az énekórákat, a táncórákat és, hogy egyáltalán kezdődjön a Sztárban sztár. Már többször kaptam felkérést, hogy szerepeljek a műsorban, de mindig azt éreztem, hogy nem fér bele. Viszont most hálás vagyok az új kihívásokért és a fejlődésért.

O. D.: Hogyan lehet az élő műsorra nem csak technikailag, hanem mentálisan is felkészülni?

Sz. A.: A többiekhez képest talán épp ebben van a legkisebb rutinom, hiszen nem igazán szerepeltem élő műsorokban. Hiszek a felkészültségben és abban, hogy a szellememet is készítem. Mindenképp fogok meditációs technikákat alkalmazni, de a jóga is segít a testi-lelki egyensúly megőrzésében".

Szekeres Adrien Fotó: Polyák Attila - Origo

O. D.: Mennyire tudtad az alap foglalkozásoddal, a mindennapokkal összeegyeztetni a próbákat?

Sz. A.: A műsort azért is vállaltam el, mert nagyon vágytam újfajta impulzusokra és a Sztárban Sztár úgy érzem, hogy képes ezt megadni nekem. A pandémia hatására azt éreztem, hogy túl sokat vagyok a négy fal között és én nem akartam a kanapén megöregedni. Most, a próbák hatására azt érzem, hogy erőt és lendületet kaptak a mindennapok. Külön jó érzés, hogy egy nagyszerű csapattal dolgozhatok együtt.

O. D.: Hogy állsz a szélsőséges karakterekkel?

Sz. A.: Az egész műsor abszolút egy óriási kihívás: mélységében megismerni egy előadó személyiségét, a hangszínét, a mozgását. Izgalmas felfedezni egy férfi előadót is, hiszen megnézem, hogy milyen az ő intellektusa, a szexuális energiája, a mozgás kultúrája vagy a hangi adottsága. Feltérképezem és igyekszem a legjobban átadni a színpadon.

O. D.: Van-e valaki, akit nagy vágyad megeleveníteni a színpadon?

Sz. A.: Van egy latin mondás, amely szerint a hasonlónak a hasonló tetszik, ezért nekem is olyan kedvenceim vannak, akik valamilyen módon hasonlítanak hozzám. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem az a műsor koncepciója, hogy hozzánk közel álló előadók bőrébe bújjunk. A zenei stílusom kialakításában korábban fontos volt, hogy nem akartam senkire sem hasonlítani. Hiába vannak kedvenc előadóim, mindig figyeltem arra, hogy ne legyek hasonló. Megfogalmazni a saját karakterünket sokkal nehezebb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.