Nem találja a helyét a TV2 sztárja: megfordult a fejében, hogy elhagyja a műsort

tv2 -
TV2 Exatlon All Stars Kempf Zozo Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Extalon második szériájának nyertese, Busa Gabi nem találja a helyét Dominikán, az All Star évadában. Az is megfordult a fejében, hogy hazamegy. Feladni azonban nem akarja.

"Nem teljesen vagyok jelen még Dominikán, fejben még otthon vagyok. Már nem ismeretlen ez a terep, így teljesen más a helyzet varázsa is. Sokkal másabb, mint egy első tapasztalás. A csapat nagyon jó, jó emberek és szuper sportolók, de nagyon szeretem az életemet, és hiányzik a saját kis közegem, minden momentumával együtt. A napi rendszer, a szeretteim. Nyilván azon vagyok, hogy ebből kilépjek, és minél jobban érezzem magamat" - vallotta Gabi.

Busa Gabit nem nyomasztja az, hogy a héten egy lánynak kell hazamennie, arra koncentrál, hogy az adott futamot megnyerje. Elmondása szerint nála sosem a motivációjával vol probléma, inkább a mentális felkészüléssel és a körülményekkel.

Busa Gabi tv2

Kempf Zozo szerint azonban nem arról van szó, hogy Gabi nem találja a helyét, szerinte a pálya nem feküdt neki igazán, a saras pálya a korábbi évadban sem volt a kedvence.

"Még nagyon a játék elején vagyunk, mindenki fejben még félig otthon van, biztos vagyok benne, hogy a hetek múlásával egyre jobban belerázódunk a versenybe, és egyre kevésbé akadályoznak majd minket ezek a gondolatok. Mentálisan ez neki is nehezebb lehet, de szerintem tudja kezelni" - mondta Zozo.

"Kellett ez a pofon ahhoz, hogy tudjunk teljesíteni" - a pénteki párbaj után most a Bajnok csapaté a győzelem







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.