Kanye West az Instagramon imádkozik, hogy ismét egyesüljön a családja

Forrás: Getty Images/2015 Rindoff/Dufour/Rindoff/Dufour -
Kim Kardashian Kanye West Vogue válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian megszólalt válásával kapcsolatban, Kanye West pedig megosztotta az interjú képeit abban a reményben, hogy újra egyesülhet a családja.

Már régóta tart a botrány Kim Kardashian és Kanye West között. Mióta válófélben vannak, West minden erejével azon van, hogy valahogy visszaszerezze feleségét - bár közben már új barátnője van. Nemrég Kardashian egy interjúban arról beszélt, hogy szeretné, ha probléma nélkül meg tudnának egyezni a közös gyermekeiket érintő kérdésekben. Most a Vogue-magazinnak adott interjújában beszélt a válásáról.

"Nagyon hosszú ideig azt csináltam, amivel másokat tettem boldoggá. Az elmúlt két évben eldöntöttem, hogy azzal foglalkozom, ami engem tesz boldoggá. Magamat választottam, és szerintem ez teljesen rendben van, még akkor is, ha emiatt változtatnod kell az életeden, én emiatt elváltam. Fontos, hogy őszinte legyél saját magaddal és azzal kapcsolatban, hogy mi tesz téged boldoggá" - mondta Kim.

Az interjúhoz készült fotósorozatban a pár gyermekei is szerepelnek. West ezeket a képeket osztotta meg közösségi oldalán, a posztban pedig Istenhez könyörgött, hogy újra egyesüljön családja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.