Kiderült, hogy becézik Kamilla hercegnét és Károly herceget Vilmos gyerekei

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/No usage in the Netherlands/Albert Nieboer -
Lajos herceg Károly herceg Vilmos herceg becenév Sarolta hercegnő György herceg Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg gyerekei is - pont úgy, mint bármelyik másik családban - vicces neveken szólítják a szeretteiket. Károlynak és Kamillának is van beceneve, amit csak a kicsik használnak.

Károly herceg és Kamilla kiváló kapcsolatot ápol Vilmos herceggel és családjával. A kicsik annak ellenére imádják Kamillát, hogy nem az igazi nagymamájuk, a szeretet pedig kölcsönös. Kamilla is úgy szereti őket, mintha a sajátjai lennének.

Kamilla hercegnét Gagának becézik Vilmos gyermekei Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/No usage in the Netherlands/Albert Nieboer

György, Sarolta és Lajos Grandpa Wales-nek, azaz wales-i nagypapának szólítja Károly herceget, Kamillát pedig nemes egyszerűséggel Gagának hívják. Ezt a nevet György herceg ragasztotta rá, mikor még egész kicsi volt, és nem tudta kimondani Kamilla nevét. Ma már minden gyerek így hívja Kamillát a családban - tudta meg a The Sun.

Károly herceg óriási botránytól félti feleségét, Kamillát - Harry rájuk zúdíthatja a nép haragját




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.