Megszólalt a lány, aki 50 ezret SMS-ezett el Marics Petire

Forrás: TV2 -
rajongó TV2 Valmar Sztárban sztár sms üzenet Marics Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marics Peti az idei Sztárban sztár nagy esélyese. A fiatal énekesnek azonban nincs könnyű dolga, ugyanis sorozatos balszerencsék kísérik az útját. Az első show-ban rosszul lépett és megsérült, egy másik adásban pedig nem működött a mikrofonja. A technikai baki miatt annyira kikészült, hogy sírva hagyta el a színpadot.

A drámai adásban könnyen véget érhetett volna Marics Peti versenye, a nézők azonban megmentették a kieséstől. A fiatal énekes sokat köszönhet rajongóinak, akik között volt egy lány, aki 200 emelt díjas üzenettel támogatta kedvencét. Ez azt jelenti, hogy 50 ezer forintot költött Petire az egyik rajongója.

Marics Petinek már az első adásban hatalmas sikere volt Forrás: TV2

– mesélte a Ripostnak Bettina, aki minden tőle telhetőt megtett azért, hogy kedvence versenyben maradjon. A 17 éves lány alig fél éve ismerkedett meg Marics Petivel és zenekarával, de azonnal megtetszett neki a zenéjük. Az egyik barátnőjével pedig létrehoztak egy rajongói oldalt a ValMarnak.

Marics Petivel nemrég a Life.hu is interjút készített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.