Postásy Juli sláger énekesnő sztár Miniszter félrelép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Postásy Juli kétségkívül a 70-es, 80-as évek egyik leghíresebb énekesnője. Olyan dalokat énekelt fel, mint a Macskafogó című magyar film betétdala, a Miu-Mi újság?, vagy A miniszter félrelép című moziban debütált Puszinyuszi című sláger. 

Postásy a két slágerré vált dal mellett Zalatnay Sarolta, Demjén Ferenc, az LGT és az Omega lemezein is vokálozott, 1993-ban pedig egy önálló albuma is megjelent. Juli aztán egyik pillanatról a másikra szinte eltűnt a köztudatból, most pedig a Borsnak beszélt arról, pontosan mi történt vele akkoriban.

"Igazság szerint nem teljesen a saját döntésem volt, hogy abbahagyom. Akkor készültem egy új albumra, már megvoltak a dalok is, de valaki, egy tekintélyes zenész, akit nem szeretnék megnevezni, és már mindegy is, ki az, elvágta az utamat a szakmában, mindezt ráadásul személyes indíttatásból, egyfajta bosszúként.

Akkor ezt nehezen emésztettem meg, de végül elfogadtam. Szép pályafutásom volt, rengeteget jártunk fellépni, szerettek és elismertek, de kénytelen voltam visszavonulni"

-mondta Postásy, aki a napokban ünnepelte 67. születésnapját. Az egykori énekesnő ma már nem énekel, és nem is tudja elképzelni, hogy újra ezzel foglalkozzon.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

"A hangom is megváltozott, már nem olyan, mint régen, de ez a korral jár, természetes folyamat. Az jólesik, hogy sokan a mai napig is felismernek, és tudják, hogy én énekeltem ezeket a slágereket. Az összes koncertfelvételt megőriztem. Nem nézem vissza őket, nem nosztalgiázom, de ha valaki vendégségbe jön hozzám, akkor szívesen megmutatom"

- tette hozzá, majd magánéletéről is beszélt.

"A visszavonulás után nem vállaltam civil munkát. Másodszor is férjhez mentem, és megszületett a fiam, Balázs. Minden időmet a családomnak szentelem, és nagyon büszke vagyok rá.

A fiam futsalozik, egy időben Rómában is játszott, igazi tehetség. Én is rendszeresen sportolok, tornázom, odafigyelek magamra. Bár 67 éves lettem idén, sokan mondják, hogy jó pár évet letagadhatok. A szüleimtől örököltem a jó géneket, és fiatalnak is érzem magam. Jólesik, hogy gondoltak rám a születésnapomon, ritkán keresnek már interjúk miatt. Úgy éreztem, talán már el is feledkeztek rólam, de a dalaim örökre megmaradnak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.