Jön az Ázsia Expressz harmadik évada: ők lesznek a versenyzők

Forrás: Origo -
TV2 Ázsia Expressz 3 versenyzők Ázsia Expressz Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig zajlott az Ázsia Expressz harmadik évadának castingja. Az előkészületek nagy titokban zajlottak, a Blikk azonban megtudta, kik lesznek az új versenyzők.

A harmadik évadban a versenyzők Jordániát, Üzbegisztánt, Grúziát és Törökországot járják be, a fődíj pedig 10 millió forint. A műsorvezető személye nem változott, továbbra is Ördög Nóra a háziasszony.

A csatorna egyik dolgozója árulta el a lapnak, hogy a forgatások alatt nem ment minden zökkenőmentesen: volt egy sportolópáros, akiket az utolsó pillanatban cseréltek le, és az egyik vezető beosztású kollégát is elbocsátották, mert segített az egyik párosnak.

Ördög Nóra marad az Ázsia Expressz műsorvezetője Forrás: Origo

Az informátor a versenyzők kilétét is felfedte.
"A ValMar formáció, azaz Marics Peti és zenésztársa, Valkusz Milán, Gáspár Győző és Bea asszony, valamint a Király testvérek, Linda és Viktor biztosan ott lesznek a pár hét múlva induló repülőgépen. Versenyző lesz még Kiss Ernő Zsolt színész és a felesége, Darinka, Mérai Kata és Gyebnár Csekka, akik korábban a Barátok köztben játszottak, valamint Gelencsér Timi és a barátnője, Balogh Szimi, aki a Szentkirályi Magyarország elnökének és tulajdonosának, Balogh Leventének a lánya. Hozzájuk csatlakozott még két exatlonos versenyző, Rozs Gergő és a Fater becenevű Kása András, valamint az egykori ValóVilág-szereplő, Moh, Szlépka Armand és a barátnője, Halastyák Fanni énekesnő, aki Nemazalány néven lép fel."

A lap úgy tudja, a munka június közepén ér véget, a stáb egy hónapot tölt majd Ázsiában. A TV2 hamarosan hivatalosan is bejelenti a versenyzők nevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.