Túl messzire ment Meghan Markle és Harry herceg: "A kegyetlen igazság az..."

Forrás: AFP/Saeed Khan -
temetés gyász Meghan Markle viselkedés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat magára haragított Meghan Markle és Harry herceg azzal, hogy nem mentek el Fülöp herceg megemlékezési ceremóniájára.

Döntésüket korábban azzal indokolták, hogy nem éreznék magukat biztonságban Nagy-Britanniában, távolmaradásuk II. Erzsébet számára ennek ellenére is nagyon fájó pont volt, derült ki az újságok beszámolóiból.

Most azonban arra is fény derült, hogy a pár távolról sem tett semmit annak érdekében, hogy enyhítsenek a királynő fájdalmán. Nem küldtek üdvözlőlapot, sem virágot, de még egy posztot sem tettek közzé a közösségi oldalukon.

Forrás: AFP/Saeed Khan

A brit újságok rendszeresen találgatnak, hogy miért történt mindez. Harry és Meghan azért is neheztelhetnek a királyi családra, mert tavalyFülöp herceg halálhírét nem a családtól, hanem a rendőrségtől kellett megtudniuk. Írja a Bors.

Egy királyi szakértő, Ingrid Seward a The Mirrornak így nyilatkozott a helyzetről: "A csend olyan hangos volt, mintha az apátsági szarufákról kiabáltak volna. A rendszerint bőbeszédű sussexi herceg és hercegnő nem szólt semmit. Egy szóvivő sem adott ki hosszú nyilatkozatot megfejthetetlen szavakkal. Nem volt virág. Nem volt semmi. Még csak egy szó sem a különböző közösségi oldalakon. Hiába bújnak amögé, hogy nem lett volna biztonságos elmenniük. A kegyetlen igazság az, hogy nem akartak részt venni a megemlékezésen. Bunkók és durvák. És ezt Harrynek is tudni kellett. Vagy ha ő nem is tudta, Meghan biztosan".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.