A Buckingham-palota nem hozza nyilvánosságra a Meghan Markle elleni zaklatási vizsgálat eredményét

Anglia vizsgálat II. Erzsébet brit királynő eredmény Meghan Markle Buckingham Palota London Nagy-Britannia Harry herceg titkosítás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudjuk meg, milyen eredménnyel zárult a Meghan Markle elleni zaklatási vizsgálat, mert az uralkodó nem szeretné tövebb növelni a feszültséget Harry herceg és felesége, valamint a királyi család között. 

A vizsgálatot 2021 tavaszán indították, miután a Times magazin egy cikkében azzal vádolta meg Meghan Markle-t, hogy zaklatta a Kensington-palota egyes alkalmazottait. A hercegné állítólag két alkalmazottat is kirúgott, egy harmadikkal megalázóan bánt.

Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

II. Erzsébet királynő saját pénzéből, egy külső, független ügyvédi irodán keresztül végeztetette el a nyomozást, ám az erről szóló jelentést, úgy döntöttek, hogy nem osztják meg a nyilvánossággal.

A Times szerint ennek az az oka, hogy nem szeretnék növelni az uralkodócsalád és Harryék közötti feszültséget.

Harry herceg felesége tagadja, hogy valaha zaklatott volna bárkit. Néhány rajongója úgy gondolja, hogy enyhén szólva gyanús, hogy ahhoz képest, hogy a királyi család az ügy kirobbanásakot igencsak gyorsan kiszivárogtatta a nyomozásról szóló híreket, most, hogy állítólag megvannak az eredmények, hirtelen szégyenlősek lesznek - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.