Rejtélyes kapocs köti össze Diánát és unokáját, a kis Lilibetet

Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
királyi család rejtély kapocs Meghan Markle Diána Diána walesi hercegné Lilibet Lilibet Diana Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart a szigetországban, hogy II. Erzsébet megtiltotta Harrynek és Meghannak, hogy a fotósuk lencsevégre kaphassa, amint találkozik dédunokájával, a kis Lilibettel. Egyesek szerint ez volt a királynő bosszúja, amiért a hercegi pár évekkel ezelőtt hátba támadta a családot.

Ennek kapcsán kapott most nagy nyilvánosságot az a felfedezés, amelyre a királyi család egyik fanatikus rajongója jött rá. A tragikusan fiatalon, balesetben elhunyt Diána hercegnét és unokáját, Lilibetet ugyanis rejtélyes kapcsolat fűzi egymáshoz. A most elbeszélt történet szerint már azelőtt összekapcsolódott az életük, hogy Meghan életet adott volna Harryvel közös második gyermekének.

Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein

A felfedezést egy brit podcast, a királyi családdal kiemelten foglalkozó Royally Obsessed tette közzé. A műsorvezetők felidézték, hogy Diana 1996. június 4-én ellátogatott a chicagói Northwestern Universityre, oda, ahol később Meghan Markle is tanult. A történet érdekessége, hogy mindez napra pontosan 25 évvel a kis Lilibet születése előtt történt.

Az egykori walesi hercegnét és unokáját tehát nemcsak nevük (mivel Lilibet második neve Diána), hanem egy rejtélyes múltbéli kapocs is összeköti – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.