Angelina Jolie álnéven perelte be Brad Pittet: azt állítja, megverte őt

Fotó / AFP -
Brad Pitt Angelina Jolie bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló vádakkal illette Angelia Jolie volt férjét, Brad Pittet: a színésznő azt állítja, volt férje megverte őt.

Jolie még 2016-ban fordult a bírósághoz Jane Doe álnéven, az USA-ban ugyanis a közszereplőknek jogukban áll inkognitoban a bírósághoz fordulni. Az eset után hat évvel, most derült ki, hogy a felperes Angelina Jolie volt. Az Oscar-díjas színésznő akkor azt állította, Pitt egy családi repülőút során megverte őt, és az akkor 15 éves Maddoxot is - írja a Blikk.

„Sörrel locsolt le, hátraráncigált az utastérből, és a vállamnál rángatva azt ordibálta nekem: Tönkre b.sztad a családunkat! Ezek után felpofozott és a könyökömön is sérülést okozott. Nemcsak velem erőszakoskodott, a nagyfiunkat, Maddoxot is megütötte"

állt Angelina Jolie megrázó vallomásában.

Mivel konkrét bizonyítékot nem tudott felmutatni Angelina, ejtették a vádakat, ő azonban nem adta fel, és perbe hívta az FBI-t is. Brad egyik barátja a TMZ-nek azt monda, Angelina maga szivárogtatta ki a dokumentumokat, hogy lejárassa volt férjét.

Fotó / AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.